2011. december 22., csütörtök

kicsit sem boldog sztori



az Etsyn megvettek egy kalendáriumot tőlem, sok munkásat, gyöngyöset, a lány bevont kalendárium helyett borítóként funkcionáló kalendáriumot kért. feladtam október végén, a csomag nem érkezett meg, 1 hónap után megreklamáltam, kiderült, hogy a kanadai vámon állt a csomag. Most a lány megkapta a küldeményt, átvette és írt nekem egy dörgedelmes levelet,hogy mit képzelek, hogy ennyi pénzért csokikat küldtem neki??? A biztonság kedvéért dupla bubis borítékba csomagolt pakkot kicsomagolták, a kalendáriumot ellopták és teletették mini milkával :(((( mit tehetnék? kártérítést a postától már nem kaphatok hiszen átvette a pakkot.
csak bőgök...ennyi

ezt a képet a lány küldte...

16 megjegyzés:

SzKriszti írta...

Borzsasztóan sajnálom. :,(

Mindenképp indítanék valamilyen eljárást a postán, akkor is, ha átvették a csomagot. Ez egyszerűen felháborító.

Pancsi írta...

Nem szabad csüggedned, hiszen Te minden tőled telhetőt megtettél.A lány is remélem megérti, hogy tisztességesen feladtad. Ez nem rajtad múlt.
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy az egyik fantasztikus munkád tűnt el.Én arra gondolok most,hogy remélem jó helyen van annak ellenére, hogy "ellopták".

Ágnes írta...

Borzasztó és egyben ijesztő is, milyen emberek élnek a világban.
Tudom, hogy ez az egész ügy keserű szájízt hagy maga után: egyfelől neked, aki becsületesen elkészítetted, feladtad postára, másfelől a megrendelődnek, aki sajnos nem azt kapta, amit várt.
Ez ellen már sajnos tenni nem tudsz, csak annyit, hogy mihamarabb túlteszed magad rajta, ami persze nem könnyű.
Fel a fejjel!

Ági írta...

Rettenetes milyen világban élünk..nagyon sajnálom, ami történt. Még emiatt is te érzed magad rosszul, azok, akik meg ezt tették semmit sem kapnak ezért..
Mit írt végül a lány?

Liza írta...

Iszonyatos!
Nem kis kár és ráadásul kinyomozhatatlan, legalábbis nem sok esélyt látok rá, hogy kiderüljön mi is történt valójában.Nagyon sajnálom!

csilla.peter írta...

Nagyon sajnálom Zsuzsi! :(

Orsi írta...

Nagyon durva!!! De a Magyar Postától amúgy sem kérhetnél kártérítést, hiszen a csomag tartalmát Kanadában lopták el. A fotó sem bizonyíték, hiszen fél kiló csokit bárki rá tud pakolni egy felbontott borítékra... Mindenesetre elgondolkodtató, hogy a világ "boldogabbik felén" sem különbek az emberek :-S

Rónai Beatrix írta...

Jaj, Zsuzsi! Annyira sajnálom!!! :(

Ági mama írta...

Jajj! de sajnálom!
Ezek után már nem is merek Kellemes ünnepeket kívánni, de azért mégis!

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

Nagyon megtetszhetett a munkád annak a vámosnak... Annyira, hogy képes volt ilyenre vetemedni! Nézzük a dolognak ezt a felét ;)
Persze mindenképp felháborító, remélem, a vásárló nem húz le emiatt az etsyn... ez lenne a legnagyobb kár.

mtorok írta...

Borszazto lopàs!!Vilàgban nem bizalom postahoz....nagyon sajnalom.

babuci írta...

Én nem írok semmit, csak azt, hogy rohadékok. A lány sajnos nem ismer téged, de ha egyszer is találkozott volna veled tudná, hogy ehhez neked semmi, de semmi közöd.
A csodás munkádért remélem kárpótlást kapsz egy másik oldalról. Ne sírj, ne sírj.

Puszi drágám.

Amy's írta...

Szornyen sajnalom Zsuzsi,hogy ilyen mocskossag tortent veled es a lannyal. Hamilton, itt van tolem nem messze.Felfoghatatlan hogy tud ilyesmi tortenni.
Most kell feladnom nemsokara az ekszert amit Devai Nagy Kamillanak keszitettem de nem is tudom hogy merjem -e ezek utan. Azt hiszem regisztralva adom fel.
A lany egyebkent bemehetne a postara itt Canadaban es igenis ki tudnak nyomozni ha itt nyultak bele a csomagba DE az is lehet hogy meg otthon a feladas utan piszkalt bele valaki :( Akarhogy is van ez nagyon szomoru

Erdőháti írta...

Sziasztok!!!
Nekem anyósom New York-ban él és az én csomagomat is volt hogy felbontották a vámosok, sőt még vámos címkével le is ragasztották és kivették belőle a X szemmel hímzett címert. Mikor reklamált anyósom közölték vele hogy biztos nem volt a csomagban, és hogy ők nem vesznek ki soha semmit belőle és itt náluk soha sem tűnik el semmi. Ezek után hogy nem csak én jártam így azt gondolom, hogy biztos tetszik nekik a kreatív kézzel készült dolgok és úgy gondolák így könnyebb beszerezni a karácsonyi ajándékokat. Ez egyébként tavaly november végén volt. Ők bármit megtehetnek.

kataka írta...

Borzasztóan sajnálom! Ez baromi nagy pofátlanság. Azt hittem ez változott már valamit. Nekünk is laktak kint ronokaink Kanadában. Amikor csomag érkezett vagy mi küldtünk állandóan egyeztetni kellett, hogy minden megérkezett-e. A végén az értékesebb dolgokról listát írt a nagynéném két példányban. Az egyiket beletette a csomagba egy titkos helyre, a másikat elküldte levélben és leírta, hogy mit hová dugott a csomagban. Olyan helyekre kellett pl. egy pár fülbevalót eldugni a csomagban, amit álmomban nem gondoltam volna, de a magyar ember igencsak találékony! Így sikerült kifogni a vámon dolgozó "szarkákon".

Caori / Eszti írta...

Ez szörnyű... Rossz szájízt hagy maga után, mivel nem igazán tud az ember rajta utólag változtatni.
Ezek után, azt hiszem, lefogom fotózni a feladott csomagokat és elküldeni a vevőnek a képet, ha ilyen rendelésem lesz...
Ez milyen gáz...