2010. május 12., szerda

Peyote minták...

No kicsit monologizálok...
Amikor a peyote mintáimat terveztem, azt gondoltam, hogy csak az etsyre pakolom, mert mi magyarok ugyi leleményesek vagyunk és fizetni úgysem szeretnénk, amiért nem muszáj :)))
Köszönöm annak a pár embernek aki rácáfolt! Katucsi Te voltál az első! puszi érte!!!
Hihetetlenül jólesett, hogy páran megkerestetek és kértétek ne kelljen az etsyn regisztrálni emiatt.
A bizalmam pont miattatok épült fel.
Tudom, hogy aki a világhálóra pakol fel mintákat és ékszereket, az számol azzal,hogy lemásolják, nem vagyok naív, tudtam ezt.
Sőőőőt, ha az ékszereim inspirálnak vkit annak nagyon örülök, ha megköszöni nekem akkor még vidulok is!
De annyi jogom, gondolom van, hogy kifejtem rosszul esett, hogy több mint 50 ingyenes ajándék mintám mellett, volt aki simán lemásolta a fizetős mintáimat! Mért nem írt,mért nem kért meg??
Tudom ezután is lesznek erre példák. Amikor az etsyre felpakoltam, többen jeleztétek,hogy kisebb méretben kéne feltenni, mert leszámolható. DE az etsyn ez a szokás...... úgy gondoltam, aki le akarja másolni, felnagyítja és lemásolja. Aki meg nem akarja lemásolni, hanem megtisztel a vásárlással, őt meg én tisztelem meg a bizalmammal.
No most megcsináltam végre a meskán is a mintaboltomat. Ugyanakkora mintákat, ugyanazzal a bizalommal. :) Viszont jóval kedvezőbb áron... :)
Ahogy időm engedi átkerülnek a minták, bár a hátterüket meg kell vátoztatnom a meskaszabályzat miatt, ez egy kis időbe telik.
Köszönöm ha jöttök hozzám!
Szeretnék mintákat csinálni az ékszereimről, de totál időhiánnyal küszködöm.
Vagy osztódnom kéne, vagy leszoknom az alvásról újra... :)
Kedves gyöngyös lányok bőrös megrendeléseivel foglalom el magam :))))
Ezt is köszönöm. Hihetetlen, hogy visszahoztátok nekem a szakmámat. :)