2009. november 11., szerda

Pif,paff,puff

Elôször Babránál,aztán most Csokigyöngynél olvastam, hogy csalódtak a Pifes játékban.
Én is.
Az elsô Pif játék lement rendben, elküldtem az ajándékaimat és megkaptam az ajándékaimat. :)

Örömmel indítottam a 2. játékomat tavaly szeptemberben.
Ugyi 365 nap volt arra, hogy az ember ajándékozzon és kapjon.
Elküldtem 3 embernek az ajándékokat már jó régen, de senkitôl sem kaptam!!!
Még egy emailt sem,hogy bocsi kések. :(

17 megjegyzés:

Babra írta...

Úgy látszik én még marha jól jártam, mert én csak egy helyről nem kaptam...együttérzek veled Zsuzsi!!

Bandrea's Beads írta...

Pedig milyen jó játék lenne!! Én is egy helyről várom még... Szomorú,hogy így állnak hozzá! Megkapják az ajándékot, aztán kész...

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

Juj, nagyon sajnálom! Én is a másodikat csinálom, egyet adtam, egyet kaptam eddig, de csak márciusban jár le. Most elkezdtem izgulni :(

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

Mi van, ha a kimaradtak egymásnak csinálnak csereberét? :D

Bonnie írta...

Én nemrég kezdtem bloggolni, és azóta "figyellek" titeket, jelentkezem a játékokra:) és nagyon izgultam mikor lesz részem pif-ben és megfelelő ajándékot tudok e majd késziteni...:) de olyan lelombozó ilyeneket olvasni..:( ne jelentkezzen aki nem tud vállalni de legalább irjon vmit..szomorú és nem etikus dolognak tartom az ilyet:( Pedig olyan gyönyörüségete csináltok!!!!

Panka gyöngye írta...

Hát sajnálattal olvasom soraid.Én egy játékban vettem részt eddig,de csak pozitív élményről tudok beszámolni.

Juli írta...

Nagyon sajnálom, hogy Te is így jártál Zsuzsi! :( Nagyon rossz érzés, az ember várja........ nem is tudom mi lehetne erre a problémára a megoldás. Én pl hiába írok, nem válaszol.....

Babra írta...

Kriszta én is ilyesmire gondoltam:) Én egy helyre lógok még, a határidő ugyan lejárt, de szóltam, hogy kések. Az ajándék készen van, de most kiderült, hogy akinek küldenék senkinek nem küldött még semmit. És most dilemmázok, hogy legyek-e jó arc és küldjem el, hátha attól felvidul és megtáltosodik, vagy irjam meg, hogy addig nem kapsz semmit, amig nem készítesz...szerintetek??

Ilka írta...

Úgy tűnik ez a játék nálunk nem válik be. Az első PIF-emet én is lezártam, mind a hármat elküldtem. Kettőt megkaptam, a harmadik nekem még nem jött meg, de a határidő nálam jövő május. Időközben nézegetem azoknak a lapját, akik nálam jelentkeztek és én is azt látom, hogy a harmadik, aki nekem kellene, hogy küldjön, se kapottat nem tett fel a lapjára, se küldöttet.
Persze a határidő még csak a fele, de olvasgatva a többieknél, kezdek én is arra gondolni, hogy lehet, hogy ebből semmi sem lesz.
A második PIF ajándékait már elkezdtem. A nekem küldők már jelentkeztek nálam a méretekért.
Remélem, hogy nem jövök ki rosszul belőle. Viszont többet nem játszom ilyet, csak kétoldalú csereberét.
Nagyon sajnállak Zsuzsi, mert ez neked így nagyon balul sült el.

Unknown írta...

:( sajnálom, hogy még egy emilre sem méltattak... mindenkinek sok a dolga, de egy év alatt egy emilig el lehet jutni legalább... 3 csomag egy címre még a postán se veszhet el, ennyire azért nem jók ők se :D

ne bánkódj, én megpifollak megint szívesen :) Mit szeretnél?

Kiscsillag írta...

Sziasztok!
Sajnálattal hallom, hogy többen is így jártunk! Én a 3 PIF-esem közül senkitől nem kaptam semmit, és nem is jelentkezett semelyikőjük.
Az általam küldendő ajándékok most készülnek, de én szóltam mindenkinek, hogy kések velük...
Szomorú vagyok :(

KissBeads írta...

Szerintem ki kellene irni a nevet nyilvanosan azoknak akik nem beszamithatok!!! Lehet ketszer is meggondolna, hogy atvagja a gyongyos baratait. Felhaborito!!! Mindenfele csunyasag jut eszembe, de megigertem nem karomkodom hihi Nem baj az ha kesik valaki, csak szoljon. A hatarido az hatarido, az elet kozbe szolhat, de az egyenes ut mindig jobb mint a sumakolas, hallgatas. Punktum

Norita írta...

Hát még én sem kaptam meg az pifes ajándékjaimat... bár még van 3-4 hónapjuk... úgyhogy még bizakodó vagyok. Az én ajándékjaim már rég elmentek!
Sajnálom, hogy így jártál!

POÉ írta...

Pedig szerintem nagyon klassz dolog ajándékot adni is nem csak kapni.Az én Pifem még nem járt le, de én is már 2 ajándékot elküldtem,igaz hogy eggyet sem kaptam !A remény hal meg utoljára !

Edo írta...

Zsuzsi! Nem vagy egyedül....;;((( Megvigasztallak egy ajándékkal, ha szeretnéd;;)))

vezsuzsi írta...

Edo, Vica imádlak Titeket! Már a felajánlás is jólesett!!!
Tuti nem mondok le a játékokról!
Pl. Panita játéka is nagy örömet okozott.
Nem fogom pelengérre állítani akiktôl nem kaptam meg eddig a paffomat :) , hiszen azért jelentkeztem hozzájuk,mert szeretem amiket csinálnak. De azért szomoroncs lehetek.

Unknown írta...

Nekem is van hozzászólásom...
Itt a sorban az, akinek készülök készíteni PIFet, de sok van még a határidőig, meg fogja kapni.
Amikor először jelentkeztem, úgy értelmeztem, hogy egyet kapok és hármat küldök. De ezt már azóta és most is úgy veszem észre, hogy nem jól gondoltam, mivel itt három kapásról és három küldésről beszéltek. Kérlek igazítsatok ki. Bennem van a hiba? Kéne még 4 emberhez bejelentkeznem (a 2. pifem van folyamatban)?
Itt van a lányok közt az is, akitől nagyon sokáig vártam én is ajándékot. Végül kaptam egy gyönyörűséget, úgyhogy mondhatom, megérte.
A sima előre lebeszélt csere valóban jobb megoldás lenne. A swap, amit Panita csinált most ősszel, az se rossz gondolat, abban legalább van meglepetés.